ФГ «Гадз» продовжив термін тендеру на будівництво фруктосховища місткістю 20000 тонн - 06.08.2015 19:26


ФГ «Гадз» оголошує тендер на будівництво фруктосховища (зберігання яблука, груші, сливи) місткістю 20,000 тонн із застосуванням холодильної техніки і технології з регульованим газовим середовищем, (далі РГС). Температура зберігання: мінімум мінус 1 градусів за Цельсієм для груші (відносна вологість не менше 98%). Інші продукти повинні зберігатись при мінімальній температурі 0 градусів С (відносна вологість не менше 92-95 %).
 
Додатково буде побудований зал для сортування / упаковки з тимчасовим зберіганням упакованих предметів.
 
Проект буде реалізований в 4 етапи:
 
1-й етап:
 
Будівництво фруктосховища РГС для зберігання 5000 тонн фруктів із 40 камер місткістю по 125 тонн кожна, розміром    6,8 х 12 х (В) 7,4 м. Камери будуть розташовані в 4 ряди по 10 камер в кожному ряді, з коридором між кожними 2 рядами. У кожному коридорі буде підвищення для розміщення технічного обладнання. Кожен коридор повинен бути забезпечений 2 секційними дверима розміром 3 х (В) 2,75 м. Ширина коридора 5,5 – 6 м.
 
Камери повинні бути побудовані з сендвіч-панелей пінополіуретан товщиною 100-120 мм, метал 0,5 мм. Кожна камера повинна бути оснащена газонепроникними дверими з надувним ущільненням. Двері повинні мати оглядове вікно. Розмір дверей 2,25 х (В) 2,75 м. Герметизація камери з  герметичного герметика на кожне з'єднання і ущільнювальної системи для кутових з'єднань.
 
Холодильне обладнання повинно бути призначено для охолодження продукту від польової температури до температури зберігання. Завантаження камери – 4-5 днів. Період охолодження завантаженої партії 24 год.
 
Випарники повинні бути спеціально розроблені для фруктових сховищ з дотриманням Європейських норм та стандартів. Станція холодильна встановлюється максимально для 10 камер з наповненням холодоагент фреон. Всі елементи управління, датчики температури і контролю повинні забезпечувати автоматизовану систему зберігання.
 
Устаткування РГС повинно бути розраховано на максимальне навантаження вуглекислого газу (СО 2) 25 кг на 24 год. на кожних 100T. 6 камера для груші повинна бути розрахована з максимальним навантаженням 32 кг на 24 год. на кожних 100T.
 
Генератор азоту має знизити вміст кисню (О2) цільового значення максимально до 72 год. Устаткування для включення: буфер повітря, запобіжні клапани, мікроманометр, втулки для відбору проб і випробувань повинні бути в кожній камері.
 
Обовязкова наявність систем в автоматичному режимі з одним набором устаткування в коридорі, в тому числі центральною системою управління з комп'ютера, з'єднувальні трубопроводи.
 
Крім того 6 камер із 40 повинні бути обладнані зволожувачами для камер РГС, які  контролюються центральною системою управління.
 
Сортувально-пакувальне приміщення буде побудоване по всій ширині будівлі для зберігання, з можливістю продовження, при початку чергових етапів будівництва. Довжина будівлі 48 м, ширина 60,2 м, висота 6 м. Обовязкова наявність 3-х дверей типу Dock.
 
Лінія сортування повинна відповідати наступним параметрам:
 
- розвантаження 40 контейнерів на годину;
 
- розвантаження контейнерів із плодами в резервуар з водою для яблук і делікатне розвантаження для груш;
 
- сушка плодів губкою роликів і повітрям;
 
- продукти калібруються камерою по кольору і діаметру а також зважуються;
 
- фрукти повинні бути поміщені в чашки і транспортуються до відповідного виходу. Установка повинна мати 12 водяних каналів для попереднього сортування і наповнення в контейнери, а також мати 10 транспортних столів для прямої упаковки. Кожен конвеєр має 3 робочих місця.
 
Попередньо відсортовані продукти повинні бути упаковані на 2-х окремих пакувальних лініях (3 т / год кожна). Одна з пакувальних ліній повинна включати полірування і обробку воском. Біля кожної лінії повинен встановлюватись політайзер. Лінія повинна бути укомплектована обладнанням для упаковки палет.
 
2-й етап:
 
Продовження будівництва фруктосховища РГС на 5,000 тонн фруктів в 20 холодильних камерах місткістю по 250 тонн кожна.
 
Температура зберігання: Яблука повинні зберігатися при мінімальній температурі 0 градусів С (відносна вологість не менше 92-95 %).
 
РГС зберігання в 20 холодильних камерах місткістю по 250 тонн кожна, розміром 13,6 х 12 х (В) 7,4 м. Камери будуть розташовані в 4 ряди по 5 камер в кожному. Подальші умови, як в 1-й фазі.
 
3-й етап:
 
Продовження будівництва фруктосховища РГС на 5,000 тонн фруктів в 20 холодильних камерах місткістю по 250 тонн кожна,  розміром 13,6 х 12 х (В) 7,4 м. Камери будуть розташовані в 4 ряди по 5 камер в кожному.
 
Температура зберігання: Яблука повинні зберігатися при мінімальній температурі 0 градусів С (відносна вологість не менше 92-95 %).
 
Подальші умови, як в 1-й фазі.
 
На додаток до 3-ї фази розширення сортувального приміщення. Розміри як в 1-й фазі. Завершення будівництва сортувального приміщення.
 
4-й етап:
 
Завершення будівництва фруктосховища РГС на 5,000 тонн фруктів в 16 холодильних камерах. 8 камер місткістю по 375 тонн кожна, розміром 20,4 х 12 х (В) 7,4 м. 8 камер місткістю по 250 тонн кожна, розміром 13,6 х 12 х (В) 7,4 м. Камери будуть розташовані в 4 ряди по 4 камери в кожному ряді. Подальші умови, як в 1-й фазі
 
Температура зберігання: Яблука повинні зберігатися при мінімальній температурі 0 градусів С (відносна вологість не менше 92-95 %).
 
Вимоги до підрядчика, учасника Конкурсу
 
1.  Право на участь у Конкурсі мають організації-Підрядники будь-якої форми власності, якщо вони:
 
а) є юридичними особами, здійснюють підприємницьку діяльність;
 
б) є фінансово незалежними і , відповідно до своїх статутів, мають окремі рахунки, право отримувати прибуток на власний капітал (статутний фонд), мають право залучати кредити та отримувати прибуток від реалізації товарів чи робіт/послуг;
 
2.  Кваліфікаційні вимоги до Учасників Конкурсу: Учасник повинен відповідати таким мінімальним (кваліфікаційним) критеріям:
 
а) мати чинну ліцензію на виконання ремонтно-будівельних  робіт, термін дії якої повинен бути не меншим від терміну виконання ремонтно-будівельних робіт за Договором;
 
б) протягом трьох попередніх років, здійснити (в якості генпідрядника) будівництво принаймні одного фруктосховища з РГС та монтажем необхідного техногологічного обладнання і з введенням в експлуатацію;
 
в) Мати фінансові ресурси, необхідні для успішного виконання робіт.
 
3.  Візит на Об’єкт: Підрядник, за власні кошти і на власний розсуд/ризик, має право відвідати та обстежити Об’єкт та прилеглі території, а також отримати будь-яку інформацію, необхідну для підготовки Конкурсної пропозиції та укладання Договору на виконання робіт.
 
4. Документи, що складають пропозицію: Конкурсна пропозиція Підрядника складається з наступних документів:
 
Документ1. Розгорнута цінова пропозиція для І-ї черги будівництва;
 
Документ 2. Орієнтовна вартість  будівництва в цілому;
 
Документ3.Орієнтовна вартість проектно-кошторисної документації;
 
Документ 4. Відомість Робіт, основних матеріалів і спеціалізованого обладнання.
 
Документ 5. Інформація щодо досвіду роботи та кваліфікації.
 
Документ 6. Завірена печаткою підрядника копія ліцензії на виконання відповідних робіт.
 
Замовник має право відхилити Конкурсну пропозицію, що не включає усіх перелічених вище документів.
 
Додаткова інформація: дані геологорозвідки та геодезії будуть надсилатись конкретним учасникам електронним листом.
 
В зв’язку із необхідністю внесення змін в технічне завдання по будівництву холодильника, термін проведення тендеру переноситься приблизно на 30 днів (до 10 червня 2015 року). Остаточна дата його проведення буде повідомлена додатково.
 
Крім того, інформуємо про те, що за необхідною інформацією щодо будівельних робіт та будівельних матеріалів звертатись до Арутюнян Леона Ашотовича  тел. 050 359 8245; 067 4411378; e-mail: leonaa@i.ua
 
По питаннях технологічного обладнання звертатись до Купцова Олександра Ігорович тел. 0503886839.
 
Інформацію щодо надання будь-яких послуг можна розмістити в скриньці за адресою: farm.gadz@i.ua
 
Назад
Фермерське господарство «Гадз»
48431, Тернопільська область, Бучацький район, с.Трибухівці, вул.Горішня,79

Телефон для довідок: (03544) 2-91-89
Моб.: (098)809-49-73; (098)478-79-17; (096)917-07-37
e-mail: fg-gadz@list.ru
e-mail: fg.gadz@gmail.com

Розробка та дизайн www.siriusone.net
© www.fg-gadz.com.ua 2013